neděle 31. března 2013

Negative na prknech 2 39/42

Jonneho potká tragédie...

"Jonna Nygren!" vyštěkl Jonne.
"Ne, to není ona!" vyhrkl spěšně Ville.
"Ne?! Tu její trapnou ofinku bych poznal kdekoliv!" vztekal se Jonne.
"Broučku, prosím!" vzlykl Ville. "Já nevěděl, že tu bude. Miláčku, moc prosím! Prosím, zatraceně moc prosím! Seď a dívej se, nekaž nám náš krásnej večer..."
"Dobře," kývl Jonne, čímž Villeho poněkud vyvedl z míry.
"D-dobře?" vykoktal šokovaný zpěvák.
"Dobře," zopakoval Jonne a pohodlně se uvelebil do svého lehátka.
"T-ty jsi opravdu řekl jen dobře?" zamrkal Ville.
"Buď zticha a dívej se!" okřikl ho Jonne.
"Máš velký štěstí, Valo," informoval Villeho Nakki.
"Nejspíš není dostatečně opilej," povzdychl si Jay. "kdyby pil pořádně, to bys teď něco zažil..."
"Držte huby, vy dva!" zařval na ně Jonne.
"Ano, pane," pípl ustrašeně Jay.
Pár vteřin všech šest osob (nezapomínejme na Natti a Patti, ony tam jsou, jen se neozývají) pozorně sledovalo dění na pódiu. Pak se někdo odvážil promluvit.
"Jonnička trošku vypadává z rytmu, co?" zahihňal se Nakki.
"Šílíš? Jde jí to skvěle! Rozhodně líp než včera Jonnemu..." ušklíbl se kysele Ville.
"Co jsi to řekl, kulta?" ozvalo se z vedlejšího lehátka.
"Pomlouvám ji, darling!" ujistil ho rychle Ville. "Říkal jsem, že jí to nejde ani zdaleka tak krásně, jako to včera šlo tobě! Vždyť ona neumí tak krásně vlnit boky..."
"Měl jsem dojem, že slyším pravej opak," zavrčel Jonne.
"Přeslechnul ses, sweetheart!" přesvědčoval ho Ville. "Určitě ses jen přeslechl! Vždyť je tu hluk, člověk se snadno splete a myslí si, že slyší něco, co ve skutečnosti vůbec neslyší..."
"Tohle si vyřídíme v noci v bungalovu, baby," oznámil Villemu Jonne. Potom se znovu pohodlně opřel, ovšem tentokrát provokativně roztáhl nohy a chodidla zabořil do chladivého písku kolem lehátka.
"No, sweetie, zdá se, že jsi v prdeli," pošeptal zděšenému tmavovlasému frontmanovi Nakki.
"Ale prdelkou kroutí hezky, to se tý holce musí nechat," zasnil se Jay.
"Koukej, Natti," ušklíbla se Patti. "Zdá se, že pánům už nejsme dost dobrý. Teď je zajímá nějaká káča s nemoderní a trapnou ofinkou!"
"Ty vole, ony dokážou dát dohromady větu, aniž by jedna druhou musela doplňovat!" vydechl šokovaně Nakki.
"No ovšem!" ošila se Natti. "Snad si nemyslíš, že jenom proto, že obě holdujeme chlapům a sexu, tak jsme úplně blbý? Vy odporný prasata!"
"Klid, holky," ozval se Jonne. Oči nespouštěl z pódia, pečlivě sledoval veškeré dění - a především pak všechny pohyby jisté nehavajky. "Jsou to ostatně jenom chlapi. Pojďte sem ke mně. Můžeme si spolu trošku zadrbat..."
"Jonne, já vždycky věděla, že ty máš něco do sebe!" zavrněla Natti, elegantně se postavila na všechny čtyři, vymanila se z Nakkiho objetí a 'odpochodovala' k Jonnemu. Posadila se mu k nohám a čelo si líně zapřela o jeho koleno.
"Ville vždycky říkal, že jsi bezvadnej kluk..." přidala se Patti. Pak napodobila své dvojče a během okamžiku se ocitla u Jonneho, konkrétně na jeho lehátku, s hlavou opřenou o jeho klín.
"Vy jste vlastně taky docela fajn holky," uznal Jonne. Bezděčně natáhl ruku a jemně Natti pohladil po jejích dlouhých blond vlasech. Neodbarvených.
"Bože, ona je vážně tragická," odfrkla Patti. "Není možný, jak lacině kroutí prdelí! A ještě si myslí, že kokosy zakryjou skutečnost, že její dekolt zeje prázdnotou..."
"Je dokonalá," šeptal zatím Ville Nakkimu. "Jak svůdně pohazuje tím zadečkem! Je to vážně sexy! A ty kokosy! Vypadají skoro tak lákavě jako to, co se schovává pod nima..."
"Tyhle kecy by sis měl před Jonnem radši odpustit," varoval ho Jay.
"Mohlo by tě to docela mrzet," dodal Nakki. Oba naši zhrzení milenci už se smířili se svou znovunabytou svobodou a začali zvažovat, která z havajských tanečnic by stála za hřích.
"Hele, Jonne, ona ti po něm mrkla," upozornila Jonneho Patti.
"Ona po mně mrkla!" zajásal Ville.
"Ville, zdálo se mi to, nebo po tobě ta štětka mrkla?" zeptal se výhrůžně Jonne.
"Ona není štětka!" vyhrkl Ville. "Je to moje Jonna!"
"Tvo-tvoje?" zajíkl se Jonne.
"Jonne, je mi líto. Ale mezi váma opravdu není jinej rozdíl než jedno písmenko ve jméně," pronesl Ville a vstal ze svého lehátka.
"A ofinka!" připomněl ukřivděně Jonne.
"A ofinka," kývl Ville. "A potom taky to, že ona mi dovolí, abych se choval tak, jak chci já! Dovolí mi kouřit tolik cigaret, kolik jen zvládnu! Skutečně je mi to líto, Jonne. Mezi náma dvěma to nikdy nemůže fungovat. Myslím, že pořád miluju ji. Tys byl jen chvilkový poblouznění. Takže, Jonne... Mezi námi je konec! Sbohem!"
Po těchto slovech Ville vyrazil k pódiu. Tam popadl Jonnu za ruku, něco jí pošeptal do ucha a poté se oba rychle vypařili.
"K-konec?" vykoktal Jonne. "Ale... ale... ale..."
"Jonníku, neplakej!" objala ho Natti. Pláží se neslo tiché kvílení.
"Pojď, chlapečku," pošeptala mu Patti. "Já vím, co je na zlomený srdíčko nejlepší. Hezky se zpiješ do němoty a bude líp..."
"No skvělý," povzdychl si Nakki, když byl Jonne dívkami odtažen k baru. "Myslím, že bysme měli rychle najít ostatní. Protože záplavy se blížej..."

Žádné komentáře:

Okomentovat