středa 17. dubna 2013

"Byl jsem děvka..."

Autor: Madonna's Son
Žánr: Slash erotic
Přístupnost: 18+
Postavy: Negative (with Christus)
Shrnutí:

Takovej "malej" perverzní lehce SM grupáč...
Poznámka: Neznám Negative tak, abych tvrdil, že chování je jejich, příběh se zatím neodehrál.
Poznámka č. 2: Jsem si vědom toho, že je to absolutní blbost. Napsal jsem to už před určitým časem, dneska jsem to našel a krom pár úseků se mi to i líbilo, tak jsem se rozhodl to hodit...
Poznámka č. 3: Velice volně navazuje na tohle, ale autorce původního one-shotku se to nelíbilo, hlavně proto, že si to takhle vůbec nepředstavovala. Chápu to. Proto to berte jako samostatné "dílo", jen k nejméně jedné věci uvnitř je potřeba znát předchozí ff...


Jay zvedl ruku a vrazil mi takovou facku, jako mi nikdo nikdy v životě nevrazil.
V tu samou chvíli Christusovy prsty vklouzly pod moje tričko a něžně polaskaly kůži na břiše.
Zasténal jsem, zaklonil hlavu a opřel si ji o Christusovo rameno.
Jay mě vzal za ruce a pomalu začal táhnout k posteli.
Neodvažoval jsem se otevřít oči, když mi něčí ruka přejela po tváři a pak nadzvedla bradu k něžnému polibku. Věděl jsem, čí ty jemné ruce jsou, když mi masírovaly krk, zatímco jazyk jejich majitele tančil úplně stejně jako ony, když hraje na klávesy.
Jenže to už mi Jayova silná paže zatlačila na hrudník a tím mě od Nakkiho odtrhla. Položil mě na záda a z pod polštáře vyndal čtyři provazy.
"Byl trochu problém je sehnat…" zašeptal mi do ucha, když mi obmotával zápěstí jedním z nich.
"Au." sykl jsem bolestí, když až moc přitáhl a přivázal mě k posteli za nohy i ruce. Cítil jsem se úplně stísněný, ale tak vzrušený, tak moc. Chtěl jsem, aby se konečně něco začalo dít, ale v tom jsem se mýlil, protože kluci mě zřejmě hodlali docela mučit. A nechtěl jsem to snad sám?
Z přemýšlení mě vytrhl Larry, který si na mě obkročmo sedl. Měl tak pevný i stisk kolen, že jsem zvládl jen zasténat. Vyhrnul mi tričko nahoru, netušil jsem, co chce dělat. Chvíli mě jen bezelstně hladil, než mi silně až bolestivě zmáčkl bradavky.
Zasténal jsem znovu a zaklonil hlavu, protože to už se přiblížil i Antti a to k mému poklopci, který byl v kožených kalhotách až nehorázně těsný. K mé úlevě mě hodlal vysvobodit a velice pomalu rozepínal knoflík po knoflíku. Už jen tím mě dráždil. Jenže Nakki ho odstrčil a chopil se ručních prací sám. Stáhl mi boxerky jen tak, aby mi ho mohl vyndat a zachytil mi je pod kulky, čímž mě ještě víc rozpálil.
Larry dál pokračoval ve svých činnostech a netušil jsem, co se mi líbí víc. Odlepil jsem oči od bílého stropu a chtěl se rozhlédnout po ostatních, ale jen co jsem otočil hlavu doprava, uviděl jsem nad sebou Jaye, jak se na mě dívá a honí si ho.
"Ach bože…" zasténal jsem při pohledu na něj. Už jsem ho viděl tolikrát, ve sprchách, při převlékání, v klidu, ale tohle bylo to, co jsem si v životě ani nedovedl představit. Konečně jsem od něj odtrhl zrak, ostatní si taky dělali dobře až na Christuse, toho jsem neviděl.
"Kde je…" snažil jsem se něco říct, ale za všech těch okolností kolem se to nedalo a taky jsem se ptát nemusel, protože už se nade mnou vynořila jeho hlava a začal mě líbat. Tak něžně, jakoby se mě rty skoro ani nedotýkal a když jsem zvedl hlavu, abych se do něj mohl pořádně zakousnout, ucukl a ušklíbl se.
"Ne-e, nic takovýho nebude." Ďábelsky se usmál a ve svém šimrání pokračoval, až jsem ho málem kousl, protože se to nedalo vydržet. Zatnul jsem všechny svaly, když v tom Jay odstranil Chrise a Larryho i Nakkiho zastavil mávnutím ruky.
"Tak dost! My tě tu přece nechceme udělat… Aspoň teď ne."
a chytil mě za bradu, abych nemohl protestovat. Ano, to bylo tak vzrušující. K mému překvapení mě začal odvazovat, ostatní mu pomohli. Posadil jsem se a nechápal, proč to udělali. Jay mě ale hned ukázal, co dělat. Chytil mě za krkem a prudce strhl z postele, až se mi zamotaly nohy do napůl stažených kalhot a na zem jsem dopadl hodně tvrdě. Ukřivděně jsem se Jayovi podíval do očí.
"Pánovi se nikdy nedívá do očí!" řekl rázně a uštědřil mi další facku. Nečekal jsem to a schoulil se do klubíčka, i když přesně tohle jsem vždy chtěl. Chytil mě za mé jemné vlasy a trhl mi s hlavou tak, abych si klek. Do očí mi vytryskly neovlivnitelné slzy bolesti.
"Kuř!" rozkázal mi, když držel hlavu u svého poklopce. Zaváhal jsem, ale nakonec jsem poslechl a pokusil se ho vzít do úst. Šlo to špatně, ať jsem se snažil, jak chtěl, víc jak čtvrtinu jsem ho do sebe nedostal a proto jsem se snažil využívat jazyk, jak jsem mohl. Jenže jemu to zřejmě nestačilo a přetáhl mě po zadku bičíkem. Zmateně jsem sebou trhl, vůbec jsem netušil, kde ho vzal a i když jsem měl na sobě boxerky, věděl jsem, že na sobě budu mít červený flek.
"Pokračuj!" zařval na mě s další ránou. Christus se ke mně doplazil a objal mě kolem ramen, u toho mě letmo políbil na tvář. Věděl jsem, že se mnou strašně cítí, ale mě tohle přece nevadilo, nebo by alespoň nemělo. Jay mi opět zvedl hlavu za vlasy, aby mi viděl do obličeje, ale už jsem věděl, že se na něj nesmím podívat.
"Chceš být štětka?" zeptal se mě a já jen kývl.
"Odpověz!" rozkázal mi.
"Ano…" pípl jsem s očima upřenýma do holé zdi.
"Nahlas!" přitáhl mi vlasy ještě víc.
"Ano." odpověděl jsem s dalšími slzami v očích.
"Říká se ano, pane!" Přitáhl ještě a druhou rukou mě opět šlehl bičíkem.
"Ano, pane!" zasténal jsem a Jay mě pustil, takže jsem dopadl na zem a praštil se do brady. Zvedl mě za ruku a přehodil mě k Larrymu. Ten mě chytil tím pevným stiskem, který jsem na něm tolik obdivoval, ale teď už jsem se trochu bál, bál jsem se svých přání a snů, protože tohle se mi líbilo spíš po tělesné stránce, byl jsem neustále vzrušený, ale raději bych tu seděl sám schoulený pod peřinou…
Larry mě otočil k sobě zády a přitiskl se ke mně se staženými kalhotami, takže jsem ho jasně cítil.
"Tak co, Jonnečku, chceš to?" zeptal se sice mileji, než Jay, ale tak výsměšně, že se mi podlomila kolena.
"Ano, pane." odpověděl jsem raději i jemu, než mě opřel o stůl. Nakki mu hodil lubrikační gel a Larry mi stáhl i boxerky ke kolenům. Vymáčkl dostatek gelu na prsty a já čekal, že mě nejdřív trochu připraví, ale to jsem se přepočítal. Jen vmázl gel na kraj mé dírky a nečekaně rychle do mě vnikl. Musel jsem zarýt nehty do dřeva, abych mu neucukl. Zaťal jsem zuby, ale čím déle, rychleji a plynuleji se pohyboval, tím to bylo lepší. Larry pravidelně vzdychal a rukama si mě za boky přitahoval k sobě.
"Už… Budu…" zasténal než ke mně prudce přirazil a já hluboko v sobě cítil nádherné teplo. Byl jsem vysílený a chtěl jsem si odpočinout, ale Jay kývl na Nakkiho, aby šel teď on.
"Chtěl si, abysme tě vyšukali všichni, ne?" zodpověděl mi Nakki můj zmatený pohled a do už docela bolavého zadečku mi nanesl další gel. Byl o poznání jemnější než Larry a chvílemi jsem si i krásně užíval, ale vždyť tady šlo o tu bolest, utrpení a bezmocnost. Nyní jsem nechápal, jak jsem tohle vůbec mohl chtít. A proč mi z toho sakra stojí, vždyť to není normální. Po pár minutách mého i Nakkiho vzdychání se udělal i on a já už jen s hrůzou čekal, co bude teď.
"Pojď sem." ozval se Antti od postele a tak jsem s po čtyřech dobelhal až tam.
"Nahoru." řekl a poklepal na peřinu. Vydrápal jsem se na určené místo a Antti mě nejprve začal líbat. To byla krásná změna. Upřímně žhavě jsem mu oplácel. Po líbání rtů se přesunul na tváře, uši… Ano, ušní lalůčky mám taky citlivé…
"Antti…" vzdychl jsem, ale hned jsem dostal od Jaye další ránu, tentokrát přes záda. Leknutím jsem se opovážil vykřiknout.
"Za co?!" Ale na to už Jay reagoval pořádným pohlavkem.
"Co na mě řveš? A když už, říká se, za co, pane!!" Ihned jsem zmlkl a přitiskl víc k Anttiho tělu, jako by mě měl ochránit.
"A když už to chceš vědět, nechtěl jsem, aby ses z toho udělal, i když za to může Antti, ale jeho bít nebudu." Další otázky jsem si nechal radši pro sebe a Antti pokračoval v líbání a lízání mého těla. Přešel na bradu, krk, ramena… Hrozně se mi to líbilo a hladil jsem ho po zádech. U bradavek jsem napínal veškeré svalstvo a zatínal si nehty do dlaní, aby mi zase neuklouzlo nějaké to slovíčko. Ale než Antti došel až k podbřišku, Jay ho zase zastavil.
"To až potom." řekl Jay Anttimu a já opět rozdrážděný na nejvyšší míru chladl. Antti se tedy zvedl.
Rozhlédl jsem se po pokoji. Larry i Nakki byli oblečení, Larry si zapálil a jen tak nezúčastněně sledovali, co se děje, jako kdyby koukali na televizi. Christus byl schoulený v rohu na křesle, vypadal, že je mnou snad zhypnotizovaný, protože ani nemrkl. Tvářil se neutrálně, až neobvykle chladně na toho veselého odvážného sexem posedlého prasáčka.
Výhled mi náhle zastínil Antti, o kterém jsem si myslel, že odchází, ale jen si obkročmo klekl přes má prsa a zadíval se mi do očí, zda vím, co mám dělat.
"Ano…" pípl jsem a vzal jeho penis do pusy. Už jsem měl trochu natržené koutky do Jaye, ale snažil jsem se, jak jsem mohl a také asi dobře, protože Antti se udělal rychleji než jsem čekal. Ani on to zřejmě nečekal, protože v okamžiku výstřiku byl zrovna venku a pokropil mi celý obličej. To se mi líbilo a Antti neměl problém slízat to, kam jsem nedosáhl já.
Když Antti odešel, přistoupil ke mně Jay a za rameno mě posadil. Bolelo to, ale držel jsem jazyk za zuby.
"Tak co s tebou, ty kurvo?" otázal se mě naoko mile.
"Nevím, pane." odpověděl jsem spěšně, abych nemlčel. Jay se zasmál.
"Nevíš, jo? To bys měl vědět." řekl kárajícně a smýkl se mnou na posteli tak, abych si klekl s vystrčeným zadkem. V té chvíli mi došlo, co chce udělat i on a zpanikařil jsem.
"Jayi! Tohle já nechci!" Na tváři mi přistála facka.
"Ale já to chci!" zařval na mě nemilosrdně. Snažil jsem se s ním prát, ale roztažené nohy mi přivázal k posteli a ruce bolestivě zkroucené mi svázal za záda. Čekal jsem, že se alespoň pokusí použít hodně gelu, ale nepoužil žádný.
"Nech mě být, prosím, Jayi…" zkoušel jsem prosit, ale dostal jsem ránu přes zadek.
"Pořád jsem to já, kdo v týhle kapele velí! Vyhodím tě! Ihned toho nech!" Za tohle vyskakování jsem schytal dalších pár ran a hlavně roubík do pusy. Slyšel jsem, jak křeslo zavrzalo, ale nikdo jiný tomu nevěnoval pozornost.
"A teď už budeš držet hubu, děvko! Chtěl jsi to, tak tady teď nevykládej! Mohl sis rozmyslet, do čeho jdeš! Tak mlč a drž!" U slova drž ke mně přirazil. Nemohl jsem zařvat, ani uhnout, bránit se. Zakousl jsem se tedy do vlastní tváře, i když to také hrozně bolelo a cítil jsem, jak se mi hadrový roubík nasakuje krví.
"Nech ho bejt!" zaslechl jsem Christusův hlas, ale nemohl jsem se otočit.
"Cože?" Jay vůbec nechápal, co to má znamenat.
"Nech ho! Vždyť říká, že to nechce! Sex má být o tom, že se to líbí oběma přece a už předtím trpěl, jenže tohle už je moc! Víš o tom, že je to znásilnění?" Christus by asi mluvil dál, kdyby ho Jay nepřerušil. Prudce se ze mě vytrhl, což bolelo ještě mnohem víc, než když do mě vnikl a vstal.
"Hele chlapečku, drž hubu! Nebo ho tam chceš taky? Co? Závidíš?" Christus chtěl protestovat, ale Jay se napřáhl a vlepil mu facku, že Chris ztratil rovnováhu a praštil se o zeď. To nadzvedlo i ostatní přítomné, ale neodvažovali se nic říct. Jenže Jay se k nim stejně otočil.
"Co je? Něco se vám nelíbí, co? Jestli ne, vypadněte."
"Ale říkal jsi, že potom…" začal Antti, ale byl hned přerušený.
"Víte co? Vypadněte všichni a hned teď!" Christus se začal pomalu a nemotorně zvedat, po tváři mu stékal slabý pramínek krve, jak moc se uhodil.
"Ne, ty tu zůstaneš." Jay se otočil, na posteli ležel ještě jeden volný kus provazu. Christus neměl sílu na to, aby se bránil nebo se snažil utéct, prostě nemohl a tak ho Jay snadno svázal do kozelce a nechal ho na místě, odkud viděl na postel.
"A budeš se dívat." usmál se pohledem rozpoutaného zla a vyndal mi z pusy roubík. Už jsem ale nechtěl nic říkat, jen jsem mlčel se vzpomínkami na všechno krásné a čekal, až bude v ubližování pokračovat. Už mu nevadilo, že jsem hlasitě projevoval bolest, chtěl, aby tím trpěl Christus a jen kvůli němu jsem se snažil být co nejvíc potichu, protože mi křik opravdu docela pomáhal. Jayovi trvalo hrozně dlouho, než se konečně udělal.
"Tak co, vy dvě kurvy?" zeptal se nás, ale já neměl sílu mluvit a Christus zřejmě nechtěl. Jay se jen uchechtl, oblékl a odešel. Nemohl jsem ani přemýšlet, takže chvilku trvalo, než mi došlo, že jsme tu zůstali sami a svázaní.
"Chrisi…" začal jsem větu, ale na víc jsem se nezmohl.
"Pšš… To bude dobrý, nějak to vyřešíme, ale nemusel by nikdo přijít, když jsi tu takhle. Jsi vůbec v pořádku?"
"Já… Já nevím…" moje tiché sténavé mluvení přerušilo pomalé vrzání dveří a dovnitř strčil hlavu Antti.
"No nazdar." prohlásil a ihned nás oba rozvázal. Pak se mi smutně podíval do očí.
"Promiň, museli jsme odejít." snažil se nějak omluvit to, že nás tu nechal a hlavně mě. Seděl jsem úplně zničený a nahý na posteli a přemýšlel o všem, co se stalo.
"Tak už běžte pryč." pobídl jsem je oba, nechtěl jsem nikoho z nich ani vidět, i když mi oba pomohli. Christus se za mě postavil a Antti se vrátil a rozvázal nás. Antti se na mě ještě nesměle podíval.
"Víš, já… Já jsem tě chtěl dokouřit… Ale teď už to asi nepůjde, co..?" vydrápal ze sebe.
"Ne, Antti, to asi ne… Ale klidně jindy, kdybych věděl, že něco takovýho chceš…" Antti jen kývl a vyšel z pokoje.
"Běž." kývl jsem i na Christuse.
"Jonne… Já bych tu s tebou chtěl zůstat." Povzdechl jsem si.
"Ale já potřebuju být sám." snažil jsem se ho přemluvit, ale on mě lehce objal, položil na postel a přikryl peřinou. Lehl si vedle mě.
"Nepotřebuješ. Kdybys tu zůstal sám,
plakal bys, byl bys nešťastný, zmatený, naštvaný a třeba by sis i něco udělal. To nedopustím." Lehce jsem se pousmál, asi měl pravdu.
"Dobře, tak teda zůstaň." odmlčel jsem se a Christus se ke mně přitulil. Jemné rozčepýřené vlásky mě šimraly do obličeje a já jsem přicházel na jiné myšlenky, což asi bylo Christusovým cílem. Přemýšlel jsem a jen letmo vnímal, že se Chris vrtí, než jsem se nadál, objal mě znovu, byl nahý.
"Co to děláš? Nechceš jako on…"
"Ne, ne." Přerušil mě rychle a pohladil mě po vlasech, které mi Jay skoro vytrhl. Leželi jsme vedle sebe a dívali se do očí. Zavřel je a políbil mě. Ne jako předtím, teď už mě netrápil. Procítěně a hluboce mě líbal a přitom se k mě tiskl jako by mě nikdy nechtěl pustit, hladil mě po zádech, mazlil se se mnou jako se svou kytarou. Ano, tohle jsem chtěl. Nejsem takový drsňák, jak jsem si myslel, udělal jsem chybu. Nezbožňuju Jaye, ale Chrise. I když Anttiho rty bloudily po mém těle, jak jsem chtěl, i když se mě Larry dotýkal svýma pevnýma rukama, i když má Nakki tak jemné ruce…
"Chrisi..?"
"Jonne..?" zašeptali jsme oba ve stejnou chvíli. Zmlkl jsem.
"Jonne, já tě miluju." přiznal se Christus a povzdechl si nad tím, co se dneska všechno odehrálo. "Neměl jsem ti ten papír vůbec brát a hlavně jim ho ukazovat, mrzí mě to."
"Já tebe taky, Chrisi a nic ti nevyčítám, nevěděl jsi to a já taky ne. Uvědomil jsem si až teď, že jsem vlastně chtěl něco jiného. Já… Napsal jsem, že vás chci všechny, myslel jsem to tak, ale nemyslel jsem na detaily nebo následky nebo na cokoli, prostě jsem si jen myslel, že to chci, protože jsem na to prostě myslel, ale byla to jen představa, ne realita." Christus mě vyslechl.
"To se stane, poučil ses a teď uvidíme, co všechno se stane. Já vůbec netuším, jak se Jay hodlá zítra chovat." Byl jsem stále zamyšlený.
"Chtěl jsem vás všechny, teď vím, že jsem chtěl hlavně tebe, ale… Stejně jsem tě neměl."
"Co není, může být." usmál se, ale já se polekal.
"Chrisi, ne, co chceš dělat?"
"Neboj, jen zavři oči." Začal se se mnou znovu mazlit, dvě nahá rozehřátá těla, i když moje úplně zesláblé. Dotýkal se mě, jako by mě sebemenší tlak měl ublížit. Pak si přese mně klekl, ale nesedl si, byl na mě tak hodný, cítil jsem se jako v sedmém nebi. Se zavřenýma očima jsem jen poslouchal jeho tiché vzdechy.
"Otevři pusu." zasténal a stihl jsem to jen taktak. Na jazyk mi dopadla sprška teplé husté tekutiny, kterou jsem si opravdu vychutnal.
"Ach Chrisi…" zadíval jsem se na něj.
"A měl jsi nás všechny." usmál se a já nemohl spustit oči z jeho něžné tvářičky. Ano, už je to tak, zamiloval jsem se do člena kapely. A proč taky ne.
"Hele Jonne, ty jsi slíbil Anttimu, že…"
"Chrisi, ty jsi taky… ehm… promiskuitní." Po dnešním dni se mi hnusilo jakékoliv spojení se lovem kurva, děvka a podobně.
"Dobře, dobře, takže to bude takový volný vztah? Ale budeme si všechno říkat!" Usmál jsem se a políbil ho. Pomalu jsme usínali a já poslouchal tlukot jeho zrychleného srdce.
"Dobrou noc."

Žádné komentáře:

Okomentovat