neděle 31. března 2013

Negative na prknech 2 32/42

Jeden kratší popis mejdanu...

"MEJDÁN!" zařval Larry a vrhl se přímo do víru zábavy. Konkrétně je v tomto případě vírem zábavy myšlen střed skupinky tanečníků, mezi nimiž Larry exceloval svou volnou sestavou za rytmů klasické havajské hudby, jež se k jeho velkému údivu skládala převážně z bubnů, poté také z bubnů - a mimo jiné také z bubnů a bubnů. A ještě z bubnů. Larrymu a jeho cigaretám ovšem nedalo moc práce chytit rytmus a nadále se svíjet a doutnat přesně tak, jak se od nic očekávalo.
Nakki kromě své Natti ukořistil i Jayovu Patti, což znamenalo, že v tomto okamžiku právě seděl na jedné z barových stoliček a na každém jeho koleně seděla jedna z výše zmíněných dívek. Nakkimu se kupodivu dařilo líbat obě téměř najednou. Občas jen sledoval divadlo, které mu skýtala dvojice mladých, dívčích úst, spojených něžnými jazyky...
Jay se připravoval na své velké bubenické sólo na havajský buben, jenž mu byl milostivě zapůjčen místními hudebníky. Stalo se tak poté, co se náš drahý bubeník pokusil jednoho z autorů kulturního programu omráčit a následně okrást o jeho hudební nástroj. Obyvatelé Havaje tento problém vyřešili, jak již bylo řečeno, tak, že Jayovi půjčili buben a navíc mu umožnili, aby sehrál sólo pro tanečnice, které se právě připravovaly v Jonneho bungalovu.
Pokud jde o Jonneho, ten právě pracoval na splnění svého slibu Villemu - chystal se na vystoupení s havajskými tanečnicemi. Poté, co z něj dívky servaly tričko a kalhoty (spodní prádlo ke svému velkému pobavení nenašly), oblékly mu sukénku z trávy, lemovanou květinami, podprsenku z kokosů (ačkoliv ta neměla prakticky co skrývat, jak mezi sebou havajsky prohlašovaly) a kolem krku mu navlékly typický květinový věnec. Vlasy mu byly důkladně učesány a spleteny do širokého, volného copu. Nakonec ho dívky ještě srazily na postel, a zatímco čtyři ho držely, další dvě zapracovaly na oholení jeho podpaží, nohou a... ano, také ohanbí. Z Jonneho se během pár minut stalo dokonalé holátko. Zajímavé na tom bylo, že ho ani nenapadlo si stěžovat.
Ville seděl u stolku před improvizovaným pódiem, které bylo určeno pro tanečnice. Jednalo se o místo v první řadě, neboť právě sem byl odkázán Jonnem. Nejdříve se náš hrdina zadíval k baru - tam spatřil Nakkiho a jeho sedmé sexuální nebe. Poté zaměřil svůj zrak na pódium, kde spatřil Jayovo bubenické nebe. A nakonec se z nedostatku lepší zábavy otočil i dozadu, kde spatřil Larryho nebe - ovšem ne taneční, jak by se dalo čekat, nýbrž cigaretové. Ovšem možná by se dalo nazvat i kouřovým, případně velmi mlhavým.
Vtom bubny na okamžik umlkly. Všechny oči se upřely na pódium. Snad kromě těch Nakkiho, které se stále nedokázaly odtrhnout od Natti a Patti - a kromě očí Natti a Patti, které byly zavřené. Bubny znovu zavířily a na pódium vypochodovalo šest tanečnic. Poté, co se rozestavěly na svá místa, vkročila na scénu i sedmá 'dívka'. Jonne se nervózně usmál na svého miláčka. Bubny spustily svůj koncert. Tanec započal.

Žádné komentáře:

Okomentovat