pátek 5. dubna 2013

Finnish threesome

Autor: Madonna's Son
Žánr: Bi erotic xPxD
Přístupnost: 18+
Postavy: Sammy Aaltonen / Kirsi Salo (jeho přítelkyně, kdyby někdo nevěděl) / "vypravěč" xD
Shrnutí:
Bi trojka xPxD
Poznámka: Neznám Sammyho ani Kirsi tak, abych tvrdil, že chování je jejich, příběh se zatím neodehrál.
Poznámka č. 2: Podobnost s "vypravěčem" a mnou je čistě náhodná a tento one-shot vůbec nebyl inspirován jedním mým snem xP
Poznámka č. 3: V poznámce č. 2 kecám xDxD

Kirsi mi otevřela dveře ložnice a tak jsem vešel do potemnělé místnosti následován další postavou. Přešla na druhou stranu postele a Sammy, ten třetí v místnosti, zavřel dveře. Poté mě postrčil doprosřed postele a tak jsem si lehl. Postel se zhoupla, když mě blonďatý zpěvák následoval a oba jsme upřeli pohled na Kirsi, která stále stála vedle postele. S pobaveným úsměvem naklonila hlavu a pak ze sebe sundala krátký lesklý župánek. Sledoval jsem, jak látka klouže po jejích ramenech, rukách, vznáší se lehce kolem jejích nohou až dopadla na zem, zatímco Sammyho pohled už dávno zaměstnávaly části těla, které župánek původně schovával. Nemohl jsem si nevšimnout pomalých pohybů jeho ruky, i když jsem je za sebou mohl vnímat jen periferním viděním. Kirsi si klekla do měkkých peřin a přisunula se k nám.
"Jste rozkošný. Dejte si pusu."
Bez váhání jsem se otočil k Sammymu čelem a nejprve jen lehce spojil naše rty. Cukl sebou, když jsem ho začal pomalu líbat. Odtrhl jsem se, abych se podíval na Kirsi.
"Moc hezký," pokývala s upřímně zaujatým úsměvem. "Pokračujte."
Vrátil jsem se znovu k Sammymu, tentokrát jsem ho chytil za bok a přisunul se k němu blíž. Jelikož už neměl výhled na svoji holku, sobě se nevěnoval. Znovu jsem ho začal líbat. Aby se ode mě přece jenom trochu odsunul, otočil se z pravého boku na záda. Tím mi dal ale krásnou možnost začít ho hladit po hrudi a aspoň částečně si na něj lehnout. Podle pohybů postele jsem odhadl, že si Kirsi lehla, aby na nás lépe viděla. Neměl jsem potřebu se znovu dívat, jestli se jí to líbí, byl jsem si tím jistý. Ještě chvíli jsem Sammyho líbal jen tak, než jsem ho přinutil ne moc ochotně pootevřít ústa pro můj jazyk. Oddálil jsem naše rty, aby se Kirsi mohla kochat výhledem na proplétající se jazyky, ale Sammy zrovna moc nespolupracoval a když jsem rukou z hrudi a břicha mimoděk zajel trochu níž, celkem hrubě mě odstrčil.
"Sammy..!" okřikla ho mírně Kirsi. "S tímhle večerem jsi souhlasil, tak se nečerti. Tvoje chlapství ti to nesežere," pronesla chichotavě, po kolenou dolezla blíž a nadzvedla mi bradu. "A ty…" Zadívala se mi do očí. "Ty se mi moc líbíš."
Usmál jsem se a opětoval jí polibek, kterým mě obdařila. Přes tváře se mi svezly její dlouhé hnědé vlasy se světlými konečky. Voněly kokosem.
"Kirsi?" oslovil jsem ji v polibku.
Tázavě se na mě zadívala.
"Pak mi řekneš, jaký šampon používáš," pronesl jsem tajemně a tiše se zasmál.
Zvonivě se zachichotala a odhodila si vlasy na záda. Rukou do mě strčila a já znovu dopadl na Sammyho hruď. Znovu jsem ho začal líbat, hlouběji než předtím, i když Sammyho nechuť mi to oplácet byla zřejmá. Kirsi to sice neviděla, ale já to vnímal až moc dobře. Věděl jsem, že ho tím dost naštvu, ale ve chvíli, kdy to nejmíň čekal, jsem ho rukama i nohama otočil na sebe.
"Hej!" okřikl mě a zvedl se na rukou, aby nemusel ležet přímo na mě.
Kirsi ale potěšeně zatleskala a tak se Sammy s velice otráveným výrazem spustil na lokty, abych ho mohl znovu políbit. Dělat to pouze z mojí iniciativy teď bylo velice těžké, protože držet hlavu zvednutou z polštáře delší dobu a ještě se při tom namáhat je docela složité. Rukou jsem mu zajel do vlasů, abych si jeho hlavu stáhl blíž k sobě. Zavrčel. Tak, abych to slyšel jen já a tak jsem rychle vymotal prsty z vlasů a raději mu položil ruce na záda. Chvíli jsem jimi jen tak bez zjevného systému přejížděl nahoru a zase dolů, až jsem to nevydržel a stiskl v rukou jeho půlky. Nečekal to, takže jsem si ho jediným slabým pohybem přisunul až těsně k sobě tak, že se jeho chlouba octla mezi mými stehny. Trhl sebou a byl jsem si jistý, že v tu chvíli by mě nejradši vykastroval.
"Ano…" sykla k mému štěstí Kirsi.
Další Sammyho trhnutí.
"Jak ano? Co ano?" pozvedl obočí a nebylo pochyb, že se v něm mísí vztek se strachem.
"Udělej mu to…"
"Jak… Cože?"
"No tak, Sammy. Vyšukej ho, podívej jak to chce," zamrkala na něj svýma modrýma očima.
Ne, tak tahle věta mi vážně moc nepomohla. Navíc ona v tuhle chvíli chtěla víc než já.
"Já nebudu šukat buzeranta!" zasvítili Sammymu oči zlostí.
"Sammy… Pro mě… S tímhle večerem jsi souhlasil."
"Kirsi…" pronesl pro poslední záchranu nevěřícným hlasem.
"Prosím…"
Sammy hlasitě polkl a podíval se po mě. Čekal jsem pohled, kterým by mě mohl i zabít, ale v jeho očích byl právě už jen čistý nefalšovaný strach. Prohlížel si moje tělo a přemýšlel, jak má své přítelkyni přání vyplnit. Kirsi se mezitím natáhla do nočního stolku pro lubrikovaný kondom a když mu ho předávala, vášnivě a dlouze ho políbila. Pak jsem si ho stáhl k sobě dolů, abych ho nejprve políbil.
"Neměj strach…" zašeptal jsem mu, ale jeho oči po mě na vteřinu zase bleskly naštvaně.
Nasadil si kondom a zadíval se na Kirsi. Ta s napětím sledovala dění. Ještě chvíli si prohlížel její tělo a snažil se nemyslet na to, co se právě chystá udělat. Obrátil se ke mně, já jsem se mezitím srovnal do vhodné polohy, a rozklepanou rukou si ho přidržel, aby do mě mohl vniknout.
"Pomalu," poprosil jsem ho dřív, než stačil přitlačit.
Zaklonil jsem hlavu a lapal po dechu. Hlasitě jsem polkl a pak se zavřenýma očima pokýval, že může. Jeho pohyby byly nejisté, přesto jsem se neubránil hlasitému vzdychání pokaždé, když do mě přirazil. Aniž by se namáhal, ucítil jsem na sebe dopadnout kapičku potu. Zpomaloval i tak velice klidné tempo. Chvíli poté se zhrouceně posadil, už vůbec nevzrušený, a zoufale se podíval na zklamanou Kirsi.
"Já nemůžu! Prostě nemůžu, jsem jenom na ženský!" ospravedlňoval se.
Kirsi neskrývala smutek, ale doplazila se k němu, políbila ho a pročísla mu rukou vlasy.
"Škoda," pípla.
Chvíli se s ním mazlila, než ho na můj vkus až moc ošklivě odstrčila a zamířila ke mně. Sladce se na mě usmála, jako kdybych byl nejroztomilejší plyšová hračka, kterou kdy viděla a začala mě líbat. Na rozdíl od Sammyho jsem se nebránil. Líbala dost dobře. Podobným způsobem, jako jsem na začátku já přetočil Sammyho, mě strhla na sebe, aniž bych to čekal. Zachichotala se a já měl výhled na její očekávající tvář a vlasy rozhozené po polštáři. Prsty s dlouhými nehty mi přejela od nahých ramen až k zadku a nadzvedla obočí. Chtěl jsem něco říct, ale neměl jsem sílu.
"Počkej," řekla jen tak mimochodem a podruhé zašátrala v nočním stolku a vyndala druhý kondom.
Pokud jsem si před několika vteřinami nebyl zcela jistý, co chce, i když jsem tušil, tak teď to bylo jasné úplně. Cítil jsem se asi jako Sammy. Otočil jsem hlavu, abych se na něj podíval. Bylo mi jasné, že to nechápe. Znali jsme se už dobu na to, aby věděl, že sejně jako on je na ženy, tak já jsem na muže.
"Broučku…" ozval se hlas pode mnou.
Chvíli jsem si myslel, že to patřilo Sammymu, ale Kirsi tak oslovila mě. Podíval jsem se na ni, do ruky mi vtiskla kondom s prosebným pohledem. Kondom jsem rozbalil a nasadil si ho.
"Fajn," proběhlo mi hlavou v duchu a kousl jsem se do rtu.
Když roztáhla nohy, lehl jsem si na ní a pokoušel se, stejně jako před chvílí Sammy, myslet raději na něco jiného. Přitlačil jsem. Šlo to snadno a rychleji než s chlapem. A stejně nejistě jako Sammy jsem se i začal pohyboval. Zakňučel jsem a zabořil hlavu do vlasů na Kirsině rameni. Bylo to poprvé, co jsem to dělal se ženou a bylo to až překvapivě hezké. Jakmile jsem byl schopný zvednout krk, podíval jsem se po Sammym. Celkem zmateně sledoval, jak mu šukám ženu. Obrátil jsem pohled zpátky ke Kirsi, oči měla zavřené a evidentně se jí to líbilo. I když jsem si stejně nebyl jistý, jestli to dělám dobře. Roztřesenýma rukama jsem jí pohladil po bokách a pevně ji chytil. Zkusil jsem opatrně zvýšit tempo. Vzdychala, takže jsem neudělal nic špatně. Nad sebou jsem slyšel Sammyho překvapené i nechápavé zalknutí. Jen tam tak klečel a zíral, nic nedělal. Levou rukou jsem Kirsi zajel do vlasů a lehce je za ní chytil. Nechtěl jsem, aby jí to bolelo. Pravou rukou jsem, aniž bych se podíval, zašmátral po Sammym. Prsty jsem se dotkl jeho stehna.
"Pojď blíž," pobídl jsem ho.
"Proč?" řekl nepřítomně, ale po kolenou udělal krok, abych na něj rukou dosáhl.
Nahmatal jsem jeho ochablý penis a začal ho honit.
"Hele…" chtěl něco namítnout.
"Nebraň se," poprosil jsem ho.
Ale v tuhle chvíli mu stejně byla asi spousta věcí jedno. Sledoval, jak souložím s jeho přítelkyní a pomalu se vzrušoval. Nejspíš nebylo lehké si připustit, že to s ní dělá jiný muž, ale přece jenom to pořád byla jeho holka. Jeho holka, která ho vzrušuje. Ač se mi to s Kirsi dost líbilo, teprve teď jsem nabyl jistoty, kterou jsem předtím rozhodně neměl, že se udělám. I když jsem měl ruku v dost špatném úhlu a rameno mě dost bolelo, snažil jsem se Sammyho dělat, jak jsem nejlépe dokázal. Uslyšel jsem jeho zasténání a zrychlil tempo jak ruky, tak přírazů. Kirsi vzdychala, Sammy vzdychal, já jsem vzdychal…
"Bože," neodpustil jsem si a sevřel jsem ruku v Kirsiných vlasech v pěst zrovna ve chvíli, kdy na mé předloktí dopadly kapky Sammyho spermatu. I přes hrubé kousnutí do rtu jsem se neubránil hlasitému zasténání. Už mi moc nezbývalo.
"Kirsi, co mám udělat, abys…"
"Mlč," okřikla mě a zakroutila hlavou.
Rukama stiskla moje boky. Snažil jsem se a Kirsi vzdychala čím dál hlasitěji. Její nalíčená tvář byla pokrytá lehkou vrstvičkou potu, který se dostal na povrch přes make-up. Síla zarývaných prstů, a teď už i nehtů, do mých boků se stupňovala, ale slabá bolest mi vůbec nevadila.
"Prosím, nepřestávej…" zažádala, i když to jsem stejně vážně v úmyslu neměl.
Ale pro jistotu jsem ještě přidal tempo. Kousal jsem se do rtu, pevně jsem svíral její vlasy a s přivřenými víčky poslouchal vzdychání. Její, svoje… A Sammyho? Na to ale teď nebyl čas myslet. Kirsiny nehty se do mě začaly zarývat tak hluboko, že byly skoro na hranici, kdyby se mi to přestávalo líbit.
"Ach ano… Ano… Ano!" ozvalo se pokojem a já otevřel oči, abych sledoval, jak se každičký sval v jejím těle napíná.
Znovu jsem oči zavřel, chytil ji za bok pravou rukou a tentokrát nehty zarýval já. Měl jsem chuť podívat se na Sammyho, ale neměl jsem sílu otočit hlavu. A tak jsem si ho jen představil. Lehce jsem se jí zakousl do krku, ale přesto jsem zasténal, když jsem přirazil naposledy. Teď už jsme Kirsi i já jen hluboce oddychovali, ale o to víc vyniklo Sammyho vzdychání. Než jsem ale nasbíral dostatečnou energii k pohledu jeho směrem, udělal se podruhé. Usmál jsem se. Otevřel jsem oči a zahleděl se na Kirsi, stále nemohoucí popadnout dech.
"Jak… Jak je?" optal jsem se.
"Jsi bůh," odpověděla jednoduše a já překvapeně pozvedl obočí.
Tentokrát jsem se na Sammyho musel otočit. Cukl koutkem, ale nic neřekl. Vstal jsem na kolena a přelezl k němu.
"Promiň," měl jsem potřebu se omluvit.
Nebyl naštvaný, momentálně byl spíš asi dost zklamaný. Chytil mě za krkem, až jsem se lekl, jestli se mi přece jenom nechce pomstít, ale pak mě políbil. Sám, hluboce a vášnivě.
"Sammy?" podivil jsem se.
"Příště to třeba bude lepší."
"Co..?"
Odpovědí mi byl další polibek a jeho ruka, která mi přejela od ramene až po boky, za které si mě přitáhl blíž.

Žádné komentáře:

Okomentovat