středa 24. dubna 2013

Forever 9/12

A teď už mě podezříváte oprávněně.


Že prý vyspat se s jiným členem kapely, pokud možno zpěvákem, je to nejhorší, co můžete pro budoucnost té skupiny (a potažmo pro vlastní city) udělat.
Věřte tomu, že když je ten zpěvák zároveň vaším expřítelem, je všechno ještě stokrát horší.
A když vám dojde, že sex s ním byl vždycky stokrát lepší než s vaším současným dlouholetým přítelem, je to v háji definitivně.
Nevím, jak se nám povedlo až do Tampere hrát, že jsme absolutně v pohodě, perfektně spolu vycházíme, nic se nestalo, chi chi chi. Protože já chtěla utéct tak zoufale, že věřím tomu, že kdybych vyběhla, dorazím do Tampere dřív než ta naše dodávka.
Kdyby aspoň neseděl vedle mě!
Hodinu po našem návratu mi od něj přišla zpráva, že se to nikdy nestalo a v žádném případě to neohrozí kapelu.
Všechno v pořádku, jen kdybych dokázala přestat cítit jeho rty na svém krku, přesně na tom jednom místečku, o kterém on tak dobře věděl a na které Topi nikdy, nikdy nedokázal přijít.
Chtěla jsem zapomenout. Chtěla jsem na to nemyslet. Chtěla jsem se vážně tvářit, že poslední sex jsme spolu měli před víc než šesti lety.
Kdybychom o dva týdny později v Helsinkách nedostali dva jednolůžkové a jeden dvojlůžkový pokoj. Kdyby si Jani nepostavil hlavu, že tentokrát on s Robinem v jedné místnosti nespí. A kdyby se ve dvě v noci neobjevil u dveří mého pokoje a nepolíbil mě a neodvedl k posteli dřív, než jsem vůbec stihla zaprotestovat. Kdyby se mi neprotáčely oči při nejlepším orgasmu za kurva dlouhou dobu.
Kdybychom o další týden později nezůstali po zkoušce sami ve zkušebně a já neskončila ohnutá přes gauč. Kdyby mi pak neřekl, že jsem prostě dokonalá. Kdyby se na mě před odchodem neusmál a nepolíbil mě.
Kdyby občas, když kolem mě na zkoušce prošel, nějak nezavadil o můj zadek, můj pas, cokoliv. Kdyby ty jeho dřív platonické dotyky najednou neznamenaly víc, i když třeba víc ani znamenat neměly.
Kdybych si dokázala zabránit v tom, abych mu ty dotyky vracela.
Kdybychom zase po zkoušce nezůstali sami, tentokrát už i napůl cíleně.
Kdybychom si to v Turku nerozdali ještě před koncertem, svlečení jen tak, jak bylo nezbytně nutné. A to i navzdory faktu, že na tom koncertě byla přítomná i jeho Jenna.
Kdyby se na mě tak neusmál, když mi předával mikrofon na Girl Named Sue.
Kdybych to někomu z kapely řekla, a ten někdo nám to mohl okamžitě zatrhnout.
Kdybych CHTĚLA, aby nám to někdo zatrhnul.
Kdyby se Kaide jednoho krásného dne nezeptal, proč vlastně nehrajeme Forever, když oba interprety máme v kapele.
A kdyby Jani neřekl, že ho hrát začneme.

Žádné komentáře:

Okomentovat