pátek 5. dubna 2013

Juha ja Tommi

Autor: Arvari
Žánr: Tohle je prostě slashárna. Ale znáte mě, pár vtipů si neodpustím...
Přístupnost: NC-17 (já ten lesk ve vašich očích VIDÍM!)
Postavy: Tommi Liimatainen/Juha Kylmänen
Shrnutí: Jednoho chladného odpoledne v jedné kavárně v Helsinkách sedí jeden manažer a jeden rudovlasý zpěvák...
Počet slov: 1766
Poznámka: Nic nevím, nikoho neznám, nikdy se nestalo, ačkoliv... Nikdy neříkej nikdy...

Tommi Liimatainen se zadíval na rudovlasého muže, který seděl proti němu a právě nezúčastněně hleděl skrz výlohu malé cukrárny, zatímco rádoby nevinně olizoval kovovou lžičku, kterou si před chvílí zamíchal kávu.
Tommi vzdychl a upil ze svého hrnku s čajem.
Juha otočil hlavu a upřel na manažera své zelené oči.
"Copak je s tebou?" zeptal se ho zvědavě.
"Co je SE MNOU?" pozvedl Tommi obočí. "Jonne mi volá, že jsi mu volal, že se mnou bezpodmínečně musíš mluvit, ale neví, kvůli čemu. Ačkoliv tě neznám, seberu se a jedu do Helsinek. A ty mě chceš pozvat NA KAFE?!"
"Stejně sis dal čaj..." konstatoval téměř zklamaně Juha.
"Jelikož kafe jsem měl asi pět minut předtím, než Jonne volal," konstatoval Tommi. "Můžeš mi teda říct, co potřebuješ, abych mohl zase jet do Tampere?"
Juha se zamyslel jen na vteřinku.
"Kdy míníš jet?"
"Co možná nejdřív," ušklíbl se Tommi. "Mám neskutečný práce."
Juha se předklonil a opřel se o lokty. Přes pravé rameno se mu svezla část jeho lesklých červených vlasů, ale Juha je ignoroval. Místo toho se upřeně zadíval do Tommiho očí.
"A co když řeknu, že bych potřeboval, abys jen tak nejezdil?" usmál se.
"Tak ti řeknu, abys mi vysvětlil, proč bys to potřeboval," odvětil klidně Tommi a znovu zvedl k ústům hrnek s čajem.
"Protože chci, abys mě šukal."
Tommi se málem zadusil.
"Pro... sím?" vypravil ze sebe, když konečně přestal vykašlávat čaj.
"Až si ovšem dopiju kafe," upozornil Juha, pohodlně se uvelebil na židli, zvedl šálek kávy a znovu se zadíval z okna. "A ty čaj. Přirozeně..."

O sedmatřicet minut později kráčel Tommi Liimatainen ulicemi Helsinek. Juha Kylmänen si dal záležet na tom, aby kráčel o malý kousek před ním, takže Tommi měl dokonalý výhled na svůdně se kroutící, v těsných černých džínách uvězněnou prdelku.
Netušil, co tímhle Juha sleduje. Nejdřív na něj v cukrárně vybalí to s tím šukáním, jen aby si ho pak následující půlhodinu prakticky nevšímal, a pak, místo aby ho OKAMŽITĚ odvedl do svého  bytu a nechal se náležitě přefiknout, prohlásil, že chce jít na krátkou procházku.
Ve chvíli, kdy vcházeli do malého parku, byla Tommiho erekce už vážně BOLESTIVÁ.

Juha došel k lavičce, která stála v jednom z nejodlehlejších koutů parku, navíc skrytá před většinou zvídavých pohledů větvemi velkého stromu. Prohrábl vlasy a odhodil je zpět na záda, kam patřily, a posadil se, nohu přes nohu, boky v rámci možností lehce nadzvednuté.
Tommi polkl a opatrně se rozhlédl kolem. Tak nějak doufal, že kolem někdo půjde, někdo, kdo ho zachrání, ale jeho přání mělo zůstat nevyslyšené.
Tohle přece ten maniak nemůže myslet vážně! Bylo jen šest stupňů. Juha na sobě sice měl jen džínovou bundičku, která mu zjevně zcela vyhovovala, ale Tommi se ve své kožené bundě málem klepal zimou. Přece v tomhle nemůže chtít ŠUKAT!
"J-Juho..." oslovil rudovláska opatrně.
"Neposadíš se ke mně?" zamrkal nevinně Juha.
"Ne, díky. Já radši postojím," odkašlal si Tommi. "Podívej..."
"Jo, já vidím. Ale k tomu si taky můžeš sednout, ne?" usmál se Juha.
Tommi vytřeštil oči a velmi, velmi hlasitě polkl.
Juha využil jeho šoku, sevřel jeho dlaň a přitáhl si ho k sobě na lavičku. Ve chvíli, kdy se Tommiho zadek dotkl dřeva, se Juha obkročmo posadil na manažerův klín. Ruce položil na jeho ramena.
"Juho..." zamumlal Tommi.
Zpěvákovy boky na jeho klíně se několikrát jemně pohnuly dopředu a dozadu. Na Juhově tváři se objevil spokojený úsměv.
"Tohle se mi moc líbí," zavrněl  a sklonil se tak, že jeho rty byly jen kousíček od těch Tommiho. "Co tobě?"
"J-jo... Moc..." zašeptal Tommi, načež překlenul tu malou mezeru, která ho dělila od Juhových úst, a lačně je políbil. Najednou mu bylo znatelně tepleji.
Zpěvák jeho polibky samozřejmě oplácel. Jeho jazyk požádal o svolení vstoupit do Tommiho úst, které manažer bleskově udělil. Jeho ledové prsty vklouzly pod Juhovu bundičku a jeho černé tričko, kde se velmi rychle zahřály. Druhá ruka mezitím sjela k pevnému zadečku a žádostivě ho stiskla. V odpověď se Juhovy boky opět pohnuly vpřed a vzad a dokola po manažerově klíně.
Tommi netušil, kolik času uplynulo, zatímco se líbali. Ani to snad nechtěl vědět.
Byl v nebi. Absolutně v nebi. Juha sténal a vrněl a všeobecně se choval jako naprosto dokonalá malá děvka. A Tommi vážně chtěl...
"Tak hele," zašeptal, když se jen za použití veškeré své zbylé sebekontroly dokázal odtrhnout od Juhových sladkých rtů. "Pokud to nechceš dělat přímo tady, což snad nechceš, tak bych ti radil zvednout se a ukázat mi, kde bydlíš! A doufám, že to není nijak daleko!"
"Pět minut," odvětil tlumeným hlasem Juha.
"Jdeme!"

Tommi sledoval, jak se Juha předklání, aby si mohl rozvázat boty. Onen předklon zřejmě nebyl tak zcela nutný, jelikož Juhovy boty by se, stejně jako ty Tommiho, nepochybně daly prostě vyzout, ale to by zpěvák nemohl manažerovi poskytnout další z pohledů na sexy zadeček.
Ovšem teď, když už oba byli za zavřenými dveřmi Juhova nepříliš velkého bytečku, se Tommi už nemusel moc kontrolovat. Zezadu ke zpěvákovi přistoupil a svoje boky na ten kouzelný zadeček přitiskl. Juhu to zřejmě ani moc nepřekvapilo, jelikož se jen narovnal a zády se lehce opřel o manažerův hrudník.
"Víš, Kylmänene..." kousl se Tommi do rtu. "Ty jsi hrozná malá děvka..."
"Řekni mi něco, co nevím," zavrněl Juha.
Tommiho ruce opustily Juhovy boky a nadzvedly černé tričko, aby se mohly dotknout kůže na plochém bříšku. Tommi měl v ústech neskutečné sucho. Tohle opravdu nečekal, když odjížděl z Tampere. Ale v žádném případě si nemínil stěžovat. Dlouho, zatraceně dlouho už neměl čas na to, aby si zašukal. A teď se mu jen tak nabízí někdo s tak božským tělíčkem. Byl by naprostý blázen, kdyby se snad chtěl bránit.
"Řekni mi ty něco, co nevím," odvětil. "Třeba to, kde máš ložnici..."
"Ložnici? Nepřefikneš mě už tady?" zaklonil Juha hlavu a způsobem, který pro něj patrně nebyl žádnou zvláštní novinkou, políbil Tommiho na krk.
"Myslím, že postel bude poněkud pohodlnější..." odvětil šeptem Tommi. "Ale pokud se do ní nedostaneme rychle, tak k sexu tady může dost dobře dojít!"
"Jsi nadrženej," konstatoval Juha zcela zjevnou skutečnost.
"Nehorázně!" potvrdil Tommi.
"Mám to rád zezadu..." špitl Juha.
"Jakkoliv řekneš," kývl horlivě Tommi.
Na krku ucítil dotyk Juhových zubů, jen na okamžik.
"S taháním za vlasy..." dodal Juha.
Tommi zavzdychal, když se před jeho očima objevila zcela jasná představa toho, jak by to, co se stane v několika příštích minutách, mohlo vypadat. Otočil si k sobě Juhu čelem.
"Ještě chvíli takhle pokračuj, ty malá děvko, a nedostaneš vůbec nic," zavrčel.
"Dobře, hádám, že to by jako předehra stačilo," vzal ho Juha za ruku a odvlekl k nejbližším dveřím. Otevřel je a vtáhl manažera do své ložnice, které zcela jasně dominovala velká postel s černým povlečením. Tommi nečekal nic jiného.
A než se stačil vzpamatovat, Juha mu sundával bundu, přetahoval tričko přes hlavu a obratnými prsty rozepínal jeho džíny. Tommi zareagoval rychle, a začal Juhu taktéž zbavovat jeho přebytečného oděvu.
Když se jeho nahá kůže setkala s tou Juhovou, Tommi i proti své původní vůli zasténal. Juha se k němu ovšem přivinul jen proto, aby mu věnoval krátký polibek, po kterém ovšem od manažera odstoupil, otočil se k němu zády a pomalu, s provokativním kroucením zadečkem, se odplazil do středu postele.
"Kondom a lubrikant je v nočním stolku," poznamenal. "A pospěš si. Nejsi jedinej nadrženej..."
Tommi pokýval a našel oba požadované předměty. Pak si klekl na postel a pohledem polaskal Juhova nahá záda, jeho lesklé rudé vlasy a zadeček, do kterého už za chvíli...
"Víš, že jsi fakt nádhernej?" zamumlal, zatímco na prsty nanášel dostatečné množství lubrikačního gelu.
"Přirozeně," zadíval se na něj přes rameno Juha. "Rovnou dva, prosím. Jeden je zbytečný zdržování."
"Jak je libo..." olízl si Tommi rty, načež dva prsty pomalu vnikly do Juhova těla. Zpěvák tiše zasténal a zabořil obličej do přikrývky. Rudé vlasy se mu svezly podél tváře. Tommi natáhl volnou ruku a prohrábl několik lesklých pramínků. "Tak?"
"Ano..." odpověděl Juha. "Přesně... Tři..."
Tommi poslechl. Koneckonců, to Juha musel vědět, co vydrží. A co chce.
"Hm, jo..." ocenil manažerovu snahu zpěvák. Chvíli se tak nechal laskat, načež... "Tak fajn, sta... stačí... Teď chci tebe... rychle..."
Tommi bez protestů vysvobodil prsty z Juhova těla, navlékl si kondom a bez dalšího váhání do Juhy konečně vstoupil. Uviděl, jak Juhovy prsty sevřely deku tak, až jeho klouby zbělely, a málem se chtěl zeptat, jestli to přeci jen moc neuspěchal, ale když se místností rozlehl táhlá sten, bylo mu naprosto jasné, že Juhu rozhodně nic nebolí.
"Asi takhle?" zeptal se s úsměvem.
"Samozřejmě, že takhle!" odsekl Juha. "A nezdržuj, sakra. Šukej mě..."
A Tommi znovu poslechl. Začal přirážet, nejdřív pomaleji, ale tempo začal rychle zvyšovat. Podle zvuků, které se linuly z Juhových úst, nebyl zpěvák ani v nejmenším proti. A když jednou prakticky zavřeštěl, Tommi poznal, že zasáhl prostatu.
Olízl si rty a přirážel rychle i přesto, že měl pocit, že se musí udělat v nejbližších pár vteřinách. Ale Juhova ruka už sklouzla směrem dolů, takže Juha...
Najednou si Tommi vzpomněl na to, co Juha říkal ještě v předsíni. I za cenu zpomalení tempa zvedl jednu ruku z Juhových boků a natáhl ji dopředu, aby mohl pevně sevřít Juhovy vlasy.
"Tak co?" zamumlal. "Uděláš se, ty malá děvko?"
Ani pak si Tommi nebyl jistý, jestli to bylo jen kvůli tomu tahání za vlasy a tomu oslovení, ale v příští chvíli se Juha udělal, s výkřikem, který stejně dobře mohl být slovem 'ano' jako čímkoliv jiným. A teď, když Juha už dostal to, co chtěl, neměl manažer ani ten nejmenší důvod se ještě snažit držet. Opět pevně sevřel Juhovy boky, několikrát rychle přirazil do Juhova zadečku...

O pár minut později, když pot na jejich tělech už začal zasychat a Tommimu se konečně vrátila schopnost mluvit, se manažer otočil na zpěváka, který ležel vedle něj a slastný pohled upíral do stropu.
"Běžně voláš bratrům lidí, se kterejma se naprosto neznáš, a zařizuješ si s těma lidma sex?"
Juha se nepohnul.
"Ne, ani ne. To Jonne mi zavolal, že jeho bratříček si už dlouho neužil sexu, kvůli čemuž je taky patřičně protivnej. Ale abych řekl pravdu, už dlouho jsem chtěl zkusit Tommiho Liimatainena..."
Tommi otočil hlavu a zadíval se nad sebe.
Tak Jonne mu domluvil...
"A byl jsi aspoň spokojenej?"
Juhova ruka se zvedla z postele a líně pohladila manažerův hrudník.
"Kdy si to zopakujeme?"

Žádné komentáře:

Okomentovat